Lite random bilder :)


Thailand och PhiPhi

soluppgang over Angkor Wat

Angkor

apoooooor!





VI HITTADE SUPER MARIO!!!!!!!!!! (lyckliga tjejer, jajamen)

ny bastis hittad :)


senare blev karros kamera stulen, darav sa fa bilder. :(

två nya dyk bokade här i kambodja, så på tisdag drar vi ner under ytan igen :)



underbart med en strand igen. och vi totalälskar det här stället. har blivit bästisar med större delen av ert bar-crew. har även fått ett litet jobberbjudande där. haha. ikväll är det årets fest på en strand. totalt 13h fest om man orkar! :)



Angkor Wat bjöd även på vilda apor. Djungelbokskänsla - jajamen! Nu har vi precis anlänt till Sihanouk Ville, äntligen en strand! :)



Det Kambodja har att erbjuda: sjukt häftigt land, värme utöver det vanliga, tempel, och i morgon; soluppgång över Angkor Wat. även damm - i mängder. Vi trivs.



dykcert klart, så nu lämnar vi thailand för att se vad kambodja har att erbjuda!



gjorde vårt första dyk i havet idag, och gissa vem vi stötte på då? jo, mr leopardhaj!!! hur häftigt är inte det då?! totalnöjda är vi iallafall med första dagen under vattnet!



awsome fest på phi phi. bungalow i trädkronorna. brända ben. påbörja dykcert i morgon. allt bra, solen skiner och det är varmt. vi stormtrivs!

œ

efter drygt två timmar sömn taggar vi nu f...

efter drygt två timmar sömn taggar vi nu för check-in och flyg mot London. Etapp två påbörjas snart. (men nu slutar nog min mobilbloggning då det blir dyrt utomlands) på återseende vänner!


Hittade två kompisar på Arlanda. Trevligt ...

Hittade två kompisar på Arlanda. Trevligt sällskap såhär på nattkvisten, det är Sissel och Frida om någon undrar! :)


Elva timmar kvar till avgång mot London oc...

Elva timmar kvar till avgång mot London och vi är redan uttråkade. Och jag har redan blivit slagen en gång, av Karro då såklart ;) nu kanske det är dags för godis och kortlek för att slå ihjäl någon timme till.


Snart drar vi.

Som ni kanske sett så har det ploppat upp en ny header här ovanför. (Syns den inte, tryck F5). Alltså är det här jag och Karro kommer hänga under vår resa. Eller ja, när vi har tillgång till dator & internet vill säga. Men om ni vill ha livstecken från oss, när det inte gäller att prata, så är det här ni ska kika. Karro är sämst på att blogga på sin blogg, därför kommer hon också hänga här lite smått.

Det var nog allt jag ville säga. Eller idag har jag packat, helt galet var det. Allt såg så hemskt lite ut när det låg på sängen, men när allt skulle ner i ryggan, ja då var det nästan kört. Men jag lyckades. Den ni. Synd att jag inte tog bild åt er så ni fick se...



Eftersom ni i ett tag framöver i princip bara kommer få se bilder på paradisställen med mig och Karro, så får ni den här finfina bilden på mig och mina underbara vänner!


I morgon är det som sagt sista dagen på ön, så jag ska börja dagen med att träffa Frida, och ha en frukost/brunch/fika/te-stund. Bara prata lite tills hon ska till jobbet, efter det ska jag kila in på stan och försöka hitta en ny sport-BH, sedan ska jag hoppas på att min klänning från Nelly ska komma. Den är på väg (var meningen att jag skulle få den innan jul....), men frågan är bara om den kommer i morgon, eller om den kommer på tisdag. Hade ju vart jäkla surt om den kom på tisdag när jag redan åkt... Efter fyra ska jag träffa Elias en sista gång innan jag åker = joooobbigt! Känner jag mig själv kommer jag gråta floder. Och sen är det bara att packa sig iväg till flyget för att möta Karro där kvart över fem. Och klockan sex lämnar vi ön. Lite senare landar vi på Arlanda, där vi ska ägna natten på golvet. Wihoo. Planet mot andra sidan jorden lyfter 07.10 från Arlanda.


Hej så länge, så får vi se när vi hör av oss igen!
/Visby, Sverige

Panik.

Jag vet att det är det enda jag pratar om nuförtiden, men jag har sjuk resfeber och sjuk pack-panik. Ska nog börja packa ner allt i min väska i morgon, samtidigt som jag har Karro på Skype. Så får vi hoppas på att det inte väger allt för mycket. Haha. Men det känns verkligen som att vi har tänkt på allt nu, men det har vi väl antagligen inte ändå... Men nu har vi bara två nätter kvar på gotland, sen ska vill ägna en natt på Arlanda, och sen är vi påväg. Då ska vi ägna en natt (pga tidsskillnaden) på ett flyg och sen är vi äntligen framme. Sedan väntas det två och en halv månad i värmen. Underbart bra!
Nu kör vi!

Snart.


RSS 2.0