Min mamma är lite utav en kändis.

Vet inte om jag berättade det, men mamma var med på TVn och rapport häromdagen. Och om ni vill se det lilla klippet så kan ni se det här:



N&F

Idag efter jag hade jobbat klart så bytte jag om och skyndade mig in till stan för att käka lunch med Nicole och Frida. Vi satte oss på Hedbergs och det var sjukt gott och väldigt mysigt. Pratade om både det ena och det andra som vanligt. När Frida var tvungen att gå tillbaka till sitt jobb så gick jag och Nicole upp till Åhléns där jag införskaffade mig en röd(!!) tröja. Eller ja, typ stickad kofta. Hemskt mysig, och den kommer passa perfekt i höst och vinter. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag faktiskt försöka sova några sekunder för vid kl sex så ska jag möta Karro på coop för att handla mat inför kvällen. Det blir en avskedsmiddag och jag har lovat mig själv att inte gråta, så vi får se hur det går med den saken... Men trevligt kommer det onekligen bli!


och såhär ser den ut :)

En bättre torsdagskväll.

I onsdags planerade jag och Frida att vi skulle våldgästa Nicole igårkväll. Sagt och gjort. Men det var inte det lättaste. Frida letade bil hela dagen, jag jagade människor som inte gick att få tag i OCH jag sprang även in i Willys (mataffären alltså) kök efter jobbet och vispade ihop en väldigt fin daimtårta och små nougatkakor som jag hade med mig. Sedan åkte iallafall jag och Frida ut till Nicole, knackade på, störtade in och gastade "Heeeeeeej Nicoooooooole!". Och hon hade ingen aning. Underbart alltsåe! Lite senare kom även Karro & Björn instövlande så hade vi en lång fin fika med en massa skitsnack. Ni är fina ni!


Jag och min Nicole. Måste hon flytta så långt bort?!

Lite mer detaljerad onsdag.

Så nu ska ni få höra liite mer ingående vad som egentligen hände igår. Lämnade som sagt mamma vid flygplatsen, inga konstigheter. Jag och Elias lagade mat och det blev katastrofdåligt! Vår fina och goda karbonara-pasta blev total katastrof. Det skärde sig och klumpade sig av någon jävligt bra anledning. Fy vad arg jag var.

Sen åkte jag till Kroppshälsan och fick massage, och jag bestämde mig för att bosätta mig där. herregud vad skönt det var. Och så lugnt och avslappnat på hela stället att jag skulle kunna bara sitta där i flera timmar och dricka apelsinvatten. Sen när jag tog av mig mina skor, såg jag en kändis! wow liksom. Höll på att säga "Hej Robert" till honom, fast jag mycket väl vet att han inte heter det. haha. Det var i varjefall Johan Wester. Hihi. 

På kvällen kom Frida hit och vi hade ett litet fint kafferep. Vi bytte lite bilder och pratade igenom saker som behövdes prata om. Så det var mysigt!

Nu är jag bara hemma och vänder i princip. För vid tre ska jag tillbaka till posten och jobba kväll. Sen har jag faktiskt fått jobb på posten hela nästa vecka också. Underbart bra!

Chill'n

Efter en underbar massage, en mysig eftermiddag med Elias och en trevlans kväll med Frida, ska jag nu sova. Så, godnatt med er!

Olycka.

Juste! Glömde nästan.. Idag när jag jobbade och var påväg till Terra Nova för att börja dela ut post, då hör jag en smäll långt bort. Tänker inte mer på det, men när jag sen var framme vid Linds ser jag att ett kaos har infunnit sig. Tre bilar står helt söndersmällda, en är heeeeelt pajj. Den ni ser på bilden under alltså. Och massor med bilar hit och dit. Folk som står och ringer (antalgligen ambulans, polis och såna grejer) och ja. Kaos. Helt galet. Jag cyklade bara förbi och stannade inte eftersom jag såg att det var en massa annat folk som hade stannat för att hjälpa till. Tur att det finns snälla människor. 

Sen hann jag inte långt in på Terra Nova-området innan jag hör alla sorters sirener. Och ännu lite senare när jag börjar närma mig stora vägen igen så ser jag en lång bilkö och poliser som dirigerar om trafiken. Man kan säga att det var kaos på Terra Nova, där det i vanliga fall är helt dött, och man knappt ser en själ.


från helagotland.se , klicka på bilden för att komma till artikeln

Fullspäckad dag.

Idag är det full rulle verkligen hela dagen. Jobbat fram tills nu, skjutsa mamma till flyget, laga mat, vara lite med Elias, på massage, och sen kafferep med Frida. Okej, lät inte så mycket när jag väl skrev det här, men det tar sin lilla tid alltihopa, så jag kommer faktiskt ha fullt upp. Men det är ju för det mesta bara roliga saker så jag kommer nog överleva! :)

Nu har Johanna lämnat ön. Inte okej! Nicole lämnar ön och Sverige på lördag. Ännu mindre okej!


mina fina.

Som en gammal veteran-jobbare.

Idag kände jag mig gammal. Riktigt gammal och sådär erfaren ni vet. Så som äldre människor ofta är. För jag jobbar ju på posten som många av er vet, och nu är det PRAO-tider i skolorna (okejdå, det heter typ APL eller något sånt töntigt nu för tiden...) och detta resulterar alltså i att vi har 3 PRAOare på posten. Jag har inte ansvar av någon av dem, men han som jag jobbar mest med har hand om en, vilket innebär att jag får hjälpa och instruera den lille. Förstår ni?! Jag har halvt hand om en PRAO-elev. Hur gammal känner man sig inte då liksom?

Nej nu ska jag sova, så att jag är redo för en ny arbetsdag, med bland annat de små PRAOisarna.

Ny blogg.

Hej Allihopa!

Nu har jag en gång för alla bytt blogg. Herregud vad skönt det känns, ni anar inte. Om ni nu undrar varför jag har krånglat till allt, era liv, mitt liv, så är det inte så att jag har krånglat till det, jag har bara gjort allt så jäkla mycket lättare. Jag har länge hatat min bloggadress, pluss att ingen kommer ihåg den. Okej, kanske att ni har lärt er den nu lagom tills jag byter. Men den här kommer vara lättare, det känns så iallafall. 

Jag kommer fortsätta att skriva precis som jag gjorde förut, bara att jag kommer hänga här istället. Den andra bloggen kommer även att vara kvar för er som är intresserade att läsa om allt jag har gjort fram tills nu. Isåfall hittar ni den gamla bloggen HÄR.


Börjar den här bloggen med en liten fin bal-bild på mig och min favorit pojke.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0