Gott nytt år!

Gott nytt år gott folk. Ikväll blir det god middag och fest med mina fina. Här får ni en bild från förra årets nyår, som då firades i Stockholm. Dock så saknas Johanna det här året. :(

Det börjar närma sig...

Nu börjar vår resa närma sig med stormsteg! Eh, HJÄLP! Så iallafall så var jag och Karro på stan idag för att fixa lite inför resan, bland annat att storhandla på Apoteket. Hela kalaset slutade tillslut på närmare 1500:- . Haha helt sjukt. Om ni inte har sett någon med en överfull korg på Apoteket, så borde ni ha vart där i morse. Haha, måste ha sett sinnessjukt ut. Men nu är det iallafall bara 11 dagar kvar.

Sedan har jag umgåtts en hel del med min fina pojkvän idag, och han är ju helt galet söt! :) Just nu är han och tränar, men sen ikväll så ska vi se på någon av Harry Potter-filmerna, antagligen femman. Mys!

Så våldgästade jag, Ellen och Ellen Nicole tidigare idag, eftersom Nicole egentligen inte hade tid att träffa oss. Fantastiskt bra blev det. Efter lite letande runt om i träkumla alltså. Så fick jag även träffa lilla Mythos. Söta lilla häst!


<3

Idag har jag fått en julklapp. Av min fina fina pojkvän! En digital fotoram med en massa fina bilder på oss! :) Underbart fint! TACK!

SNÖ!

Har inte riktigt vant mig vid att det är vitt ute idag. I morse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret och såg att det var vitt ute, så blev jag faktiskt glad. Det var faktiskt på tiden, och att det bara var lite snö, var ju perfekt :)

Sedan att det är dan före dan före dan före dopparedan idag är ju bara helt sjukt. Äntligen har vi iallafall fått lite julstämning ute! :)

Hälsoresa?

Jag har kommit på att min och Karros Asienresa kommer komma väldigt lägligt efter julen. Eftersom asiatisk mat är inte direkt något man blir tjock av, och så dricker man ju mycket vatten och äter mycket frukt och sådär. Det är verkligen något jag kommer behöva efter den här julen. Herregud vad onyttig jag är och vad mycket skräp jag äter. Massor med julgodis, peppargodis och allt möjligt skräp äter jag, varje dag. Det är tillochmed att jag har börjat överväga att börja springa lite, ta med träningskläderna till fastlandet över jul, eller se till att faktiskt träna lite när vi är iväg i Asien. Och ni som känner mig vet att det verkligen inte är jag. Knappt något jag brukar överväga.

Men jag tänker inte ändra mina matvanor nu innan jul. Jag har massor av godheter som måste ätas upp, vilket jag med nöje kommer att göra! Haha.





Förövrigt är jag hemskt nöjd med att ha fått ett "inne-jobb" på posten nu. Vilket innebär att jag, istället för att cykla runt på Terra Nova i kölden hela dagen, så jobbar jag inne på posten och sorterar lite och har mig. Fantastiskt skönt idag när alla kommer tillbaka dyblöta och genomfrusna. Hehe.

Min söta farmor!

Min farmor var här tidigare idag och hade en mini-jul tillsammans med henne eftersom vi firar på fastlandet i år. (men oroa er inte, min faster och farbror är på ön i jul, så farmor är inte ensam på julafton!) Men iallafall så fick hon en ny bärbar telefon eftersom hennes gamla hade gått sönder. Och när hon fick den så gick konversationen lite såhär:

Mamma: Ja och det är ju ganska stora siffror på knapparna för att du lättare ska kunna se dem när du ska ringa.
Farmor: Men på den förra kunde jag ju inte ringa, den hade jag ju för att svara i när jag är i vardagsrummet.
Pappa: Men morsan, klart att du kunde ringa på den, det finns ingen telefon som man bara kan ta emot samtal i, men inte ringa!
Farmor: Nej den kunde jag bara svara i! Kan inte tänka mig att det var såna knappar på den.

Alltå har min söta farmor gått ut i köket till hennes sladdtelefon varje gång hon ska ringa till någon, och svarat i sin bärbara.

Juleklappar!

Det trillar in en massa julklappar allaredan här hemma. Eller julklappar och julklappar, men saker som mamma och pappa nyligen har fått, men tydligen inte vill ha. Så senast idag har jag fått tre kaffekoppar med tillhörande sked. Lite fina faktiskt. Och sedan fick jag även en liten blå skål av mamma. (haha kan bara tänka på Maria Montazami! )

Så tack för dem sakerna kära föräldrar. Annars har kvällen bestått av julmusik, julgodis, påklädnad av granen och lite marsipantomte-tillverkning med mor min. Pappa satt bara bredvid och skrattade åt oss. Men det blev inte bara tomtar, utan även en gris, en snögubbe, två rudolfar, ett paket, och en tomtefar på släde och lite oklara saker som mamma gjorde bara för att folk ska fundera på vad det ska föreställa. Haha


Ekonomisk.

Jag har beställt hem en klänning till julafton. Men inte bara till julafton, utan även till nyår. Och så är den lite sommrig, alltså kan jag ha den i Asien, och i sommar också. Det är alltså en och samma klänning jag pratar om. För vem märker egentligen att man har samma klänning på jul & nyår, ingen, eftersom man firar med olika människor. Okej, nu vet ju ni här att jag kommer ha samma, men ingen av er kommer se mig båda gångerna. Så jag bryr mig ärligt inte. Den kommer från Nelly och är lite fin faktiskt.

Sen var jag och hämtade min julklapp från posten idag. Ni får nog se en liten bild nu någon dag på den för att ni ska få se hur liten och söt den är! Jag kände mig lite vuxen när jag, samtidigt som jag packade upp paketet, såg på mitt i naturen. Haha. Bra program, eller hur Johanna? ;)

Det lackar mot jul

Nu är alla julklappar köpta, inslagna och även lackade. (Därav den otroligt humoristiska rubriken. Hehe) Och jag tror aldrig att vi har haft såhär fina julklappar. I år är det nämligen inga tomtar, julgranar eller snögubbar på våra paket. Åh, jag ska alltid göra såna här paket i fortsättningen. Så otroligt fint. Sen att jag lät mamma hålla i lackstången och att jag bara tryckte med stämpeln är ju en annan femma. Hehe.


Får man inte julkänsla av sånt här är man ju knäpp!
Vem skulle inte vilja få ett sånt här paket? Jag vet att jag kommer få såna här i år. Glad tjej!

Visum.

Nu är min identitet påväg till Stockholm. Lika så Karros. Kan ju erkänna att vi båda blev lite nervösa när vi lämnade ifrån oss våra pass, en jäkla massa pengar och fina blanketter i ett litet kuvert till postdamen på Wisborg. Så nu ska de åka till Embassy of the Socialist Republic of Vietnam in the Kingdom of Sweden. (Galet kul att vi faktiskt skrev hela det dära innan adressen på kuvertet. Haha.) För att förhoppningsvis få varsin stämpel i våra små pass, och att de sedan ska komma tillbaka till oss utan några problem. Vi är ju iallafall helt körda ifall vi blir av med våra pass här emellan någonstans. Jaja.

Ett pyttelitet badlakan är också beställt. Eller okej, själva badlakandet är inte särskilt pyttigt, det är typ som ett vanligt. Men de tar bara upp en plats som motsvarar en apelsin = mycket bra för en ryggsäckspackning. (Även därifrån vi har köpit våra reselakan, som också tar upp en plats av typ ingenting. Inte så mycket plats som jag trodde när karro första gången sa att hon skulle ha med sig lakan, örngott och påslakan. Jag tappade hakan den gången kan man säga, då jag trodde att hon skulle släpa med sig vanliga såna lakan. Haha.)




Nej, nu ska jag göra i ordning lite frukost till i morgon, äta ett gäng pepparkakor och sedan hoppa i säng. Jag har varit vaken sen strax innan fem i morse och är nu helt död. Hejsvej

Mamma & Riksdagen

Vill bara säga all lycka till min mamma när hon nu står och snackar inför hela riksdagen. Heja Mamma!

+
hejaheja!

Skruvdragare.

Sen har jag fått min första julklapp idag. Eller ja, beställt snarare. För från posten fick jag en julklapp, och då fick man välja mellan 10 olika saker. Därför får jag hem en skruvdragare med 35 olika tillbehör någon gång inom de närmsta dagarna. Den ni! Är inte det någon sorts vuxenpoäng så vet jag inte. ;)
Sen om det var exakt en sånhär det vet jag inte. Men det var  någon liten behändig sak. Bra grajj alltså.

Plugga? Det är frågan.

Fick hem en katalog från LIU (linköpings universitet) idag och hittade ett program som jag verkligen kan tänka mig att läsa. Det kändes liksom, jag. Sen kom Nicole och sa att det programmet även fanns i Stockholm, på Karolinska, också. Så nu har jag nästan bestämt mig för att plugga i höst faktiskt. Sjuuukt. Fick lite småpanik över det såhär på kvällskvisten. Men det var lite skönt, för då slapp jag ha panik över min och Karros asienresa för några sekunder. Haha. Galet att vi åker om 1 månad och 2 dagar. 

Och om någon är nyfiken så är det isåfall Medicinsk Biologi det kommer bli. (Så heter det iallafall på LIU, något annat, men liknande på KI)

Nytt litet projekt.

Jag har startat ett eget litet fotoprojekt. Eller ja. Här har ni iallafall ett litet smakprov. Vill ni kika på resten, och dem som kommer komma upp efter hand får ni kolla här.

RSS 2.0