Mythos

Bara för att den här söta krabatens mamma är världens finaste!

Så här kan det se ut.

Eftersom ni inte fått några bilder på ett tag så får ni en på mig när jag och mamma var ute och fotade för kanske en månad sen.

Julmys & vaccination

Idag är det som rubriken talar om, julmys och vaccination på schemat. Först ska jag också försöka hämta en julklapp som jag beställde förra veckan och som nu har anlänt till Gotland. Toppen!:)

Men iallafall så ska jag tillbaka till vaccinationskliniken för att ta den andra av tre sprutor mot hepatit A & B. Sedan så ska jag och Elias julbaka i eftermiddag , det kommer bli Mozartkulor och mandelmassa-figurer. Så blir det sjävklart Greys Anatomy ikväll. Låter som att det här blir en bra dag det med!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag städa upp lite i mitt rum för att packa lite. Jag åker ju till min bror i helgen. Mycket trevligt!! :)

Och ifall ni undrar varför ni inte får några bilder med inläggen längre, så är det för att jag skriver på iPaden, och på den har jag inga bilder alls faktiskt. Så ni får helt enkelt vänta tills jag orkar sätta igång min dator igen. Hehe.


Julkänslor

Idag fick jag verkligen julkänslor! Jag var nämligen vikarie idag och vi tränade luciatåg. Underbart mysigt, jag bara satt och myste!! I morgon fortsätter julmyset, förklarar bättre då. För nu ska jag sova, börjar tidigare än tidigast i morgon...


Julklappar

Jag skrev ju för någon dag sen att jag var klar med mina julklappar. Men det var när jag hade bestämt mig för att mamma, pappa och Tobias inte skulle få något förrän jag kommer hem från Asien. Men jag ångrade mig igår, de är ju värda dubbelt min kära familj. Så nu är även julklappar till dem inköpta, och det kunde inte ha blivit bättre. Så nu kan jag helt ärligt säga att jag är klar. Och jag älskar verkligen att köpa julklappar , och sen är det nästan ännu roligare att slå in dem, så det ser jag verkligen fram emot! :)

Nu ska jag kila iväg och handla lite, sen hämta mamma och sen efter det ska jag och Elias ut till Roma. Hej på er!


Jag trivs

Jag vill börja med att säga att det här är en bra helg med många vänner och många roligheter! :) nu är jag hemma från stallet där jag och Frida har ridit ut i stormen, det var hemskt trevligt, även om jag försov mig och att frances ville vara lite svårfångad idag. Hehe.

Nu ska jag duscha lite, och sedan adventspynta lite, sätta upp julstjärna i fönstret och lite sådär. Så ska jag nog även ta en tur till affären för att köpa lite karamellfärg, så att jag kan börja göra lite julgodis och så. Mysigt.

Sedan i eftermiddag ska jag på julmarknaden tillsammans med Frida. Vi får hoppas att vi inte blåser bort eller något. Hehe. Efter det ska jag vara med Elias eftersom han kom hem i natt, bästa!!

Dessutom tycker jag om att ha en iPad i mina ägor, även om det faktiskt inte är min... men ändå!!


En bättre lördag!

Idag har det verkligen vart en bra dag. Jag har umgåtts med så många av mina fina vänner, så det har verkligen vart roligt!

Så min dag idag har verkligen vart fullspäckad. Började dagen med en skön sovmorgon, sedan vid lunch åkte jag ut till stallet och red ut tillsammans med Frida och Alice. Sedan åkte jag hem och duschade lite snabbt för att sedan åka iväg till Johanna och fika lite. Det var verkligen jättemysigt att träffa henne igen, vi hade verkligen mycket att ta igen!

Sedan åkte jag hem, och på bilfärden hem hann jag med att ringa till Lisa och köra en snabbuppdatering om den senaste tiden. Och sedan hem och äta lite och sedan vidare hem till Alex. Där väntade både han, Julia och Linnea. Vi tog oss upp till bowlinghallen där vi hade en bana på discobowlingen, den ni! Riktigt roligt, sedan åkte vi tillbaka till Alex där vi spelade spel och snackade skit. Toppenkväll alltså! :)

Sen fick jag även ett sms av min kära pojkvän att han kom hem nu inatt istället för i morgon natt. Underbart bra, så därför ska jag leka med honom i morgonkväll :))

Nej, godnatt med er!


Julklappar.

Jag vet att några av er kommer bli helt galna nu, vissa av er galet avundsjuka och andra av er inte bry er. Men jag kan stolt berätta att jag är klar med mina julklappsinköp nu. Den ni! Otroligt skönt för min del måste jag säga.

GRATTIS PAPPA!

Grattis på födelsedagen favoritpappa!
Kvällen kommer bestå av tårta, pepparkakor, glögg, god mat och lite släktingar. Mys!

Note to myself:

Ser det ut som att det ska börja regna och om det är jättemörka moln på himlen, ta i fortsättningen med dig regnkläder ut när du ska dela ut post. Annars blir du blöt.

Papercut.

Det absolut värsta med att jobba med papper är alla paper-cuts.
Idag blev jag hela 3 stycken rikare.

Julkortspåsen.

Idag delade vi ut julkortspåsen till i princip alla på ön. Och det fick mig verkligen att få julkänslor, men även en massa minnen dök upp. Från alla julkortssorteringar. Komiska julkort, jobbiga julkort, lukt-gnuggisar, att komma hem och inse att man har glitter överallt, julgodis pepparkakor och julmust från chiefen, iskalla fingrar, trötta ögon, irriterad på de överfyllda statistikbackarna, tömma lådor i snöstorm och massa minusgrader, skratt, trista men sjukt roliga skämt, och att inte tala om övertröttheten. Ja den där julkortssorteringen alltså. Den är utmattande, men på samma gång ganska skojj. Vi brukar vara ett härligt gäng.

Men det var inte direkt det jag tänkte berätta egentligen, utan att julkortspåsen var ful i år! Och att den kommer bli svår att upptäcka i den stora postmängden i alla postsäckar. Eftersom den är beige. Andra år har den vart lite kul, den har vart knallröd, grön, blå, med små färgglada gubbar på. Men inte i år nej. Haha, vilka problem va?

En postkväll för ca två år sen när jag och Rebecca inte hade överdrivet mycket att göra.

Julmust & pepparkakor

Nu känns det verkligen som att julen är påväg på riktigt. Jag har tjuvstartat lite, eftersom första advent inte är förrän på söndag. Men jag menar, står det en pepparkaksburk i köket och en flaska julmust i kylen kan man ju inte direkt motstå. Men julen är ju mysig, och väldigt god. Så det gör ingenting! :) Sen tror jag även att jag har klurat klart på julklappsfronten, så det känns bra!

En galen lördagnatt.

Jag och Frida körde all in igår, och det var sjukt kul. Och man kan säga att vi pratade igenom allt. Sen blev det Hamnplan, inte så jättebra där. Men vi hade kul iallafall!



Lördag 19 november.

Helt sjukt att vi börjar närma oss slutet av november, och att det fortfarande är plusgrader. Sjukt skönt! (Speciellt när man delar ut post på en cykel hela dagarna... Underlättar ju när det inte är snö kan man säga...) Fick också reda på igår att jag cyklar ungefär 1,5 mil varje dag, fem dagar i veckan. 7,5 mil i veckan. Bra jobbat av mig måste jag säga!

Idag är det full rulle igen. Som det har vart typ alla dagar den här veckan. Igår hann jag knappt andas för att det var att fara hit och dit hela dagen. Idag är det typ något liknande. Nu har jag nyligen kommit hem från Elias, och ska vara ute i stallet om ca 30 minuter. Då ska jag rida ut tillsammans med Frida. Trevlans! :) Sen ska jag hem, duscha och göra mig i ordning och sedan in till stan för att träffa Maja och ta en fika. Henne har jag nog inte träffat sen jag var på kräftskiva hemma hos henne, så vi har nog endel att prata om! :) Sen här någonstans ska jag försöka ringa favvislisa, eftersom jag inte pratat med henne heller på år och dagar, alltså en del att ta igen där med!

Sedan ikväll kommer Frida hit, så ska vi äta lite mat tillsammans och sen förfesta för att sedan gå ut och ha en galet bra utekväll. Bara hon och jag.. Haha, kan ju bli helt flippat!

Det är typ min dag idag, hinner nog inte skriva något mer idag, så ha en fin lördag allesammans! :)



Åh, nästa helg är det advent. Då kan man äntligen få börja julpynta lite smått, och kanske baka lite julgodis och bara mysa. Jag tycker verkligen om julen. Underbara årstid. Galet svårt med julklappar bara...

Grattis Bror!!

Min bror klarade sitt gesällprov igår. Duktiga duktiga bror!!
Och här har vi hans möbel. Finfint!

myskväll, på vårt sätt.

Glömde ju att skriva om min och Fridas inte-gå-ut-kväll. Dvs en liten snacka skit och dricka lite vin-kväll. Underbart roligt. Min Frida är bra hon!


bild från en superbra kväll och en igendammad kamera...

Underbar!

Måste bara säga hur sjukt underbar Frances var idag. Jag har aldrig, under mina 5 år (eller är det kanske 6 år nu?) med henne sett eller känt henne gå såhär fint. Helt sjukt. Ni som har vart i stallet och såg när jag red dressyr med henne innan hon fick föl och så, vet ju att det gick ganska bra, vi vann ett par dressyrtävlingar och så. Hon var ju verkligen sjukt fin då, men nu, hon var gaaaalet mycket finare. Kommentaren från Jan: "Jag tror aldrig jag har sett henne gå sådär fint"  tar jag som en ordentlig komplimang. Sen att hon inte riktigt orkade allt är ju förståeligt, men med lite skrittpauser då och då fungerade det hur bra som helst. Fina fina finaste Frances!

Märks det att jag är helt lyrisk över ridlektionen eller? :D
finaste.

Ridlektion på F

Ikväll är det ridlektion på schemat och då ska jag tydligen få rida min fina Frances. Det kommer bli roligt! Men sjukt jobbigt, för hon är inte riktigt igång ännu, plus att hon inte har byggt upp några muskler ännu, vilket betyder att det hänger lite på mina ben. Och jag är förkyld och tjock i huvudet, så den kombinationen kanske inte blir den bästa. Men vi får se lite hur det går, men roligt att rida lektion på henne igen iallafall! :)



Drömma kan man ju iallafall.

Jag fick nyss en objektiv-orgasm. (om man kan säga så, haha!!). Men iallafall, hittade den här skönheten, för 16 300:- . Men ja som sagt, drömma kan man ju iallafall!

Förkyld.

Känner att jag bara blir mer och mer förkyld för varje minut som går. Näsan blir mer och mer täppt, bihålorna börjar göra lite smått ont, och känner mig trött och hängig. Jag orkar och hinner inte bli sjuk nu! Jag behöver jobba jobba jobba och sen umgås jättemycket med nära och kära efter jul och sen åka iväg. Ingenstans här finns det planerat någon sjuktid. näpp. 

Kollade förresten på min och Karros lilla flygbiljett. Inte bara så liten heller. 6 flygresor redan inbokade och de ska bara ta oss fram och tillbaka. Det kommer bli otroligt kul! :))




och en fjäder vill jag tatuera in. Eller en astöntig mening, på ett annat språk för att folk inte ska mobba mig. Haha :)

Obehagligt.

Jag antar att ingen av er har missat att det har varit mordbrand här i Visby i helgen, på Jungmansgatan. Hur som helst, så är det precis där jag delar ut post, alltså skulle jag dela ut post där även idag. Så jag fick lite dispens och hoppade över polisavsärrningarna, in i en delvis kolsvart trappuppgång som luktade sot, rök och en jäkla massa rengöringsmedel. Jag var som tur var inte själv där inne, det hade vart kusligt. Det var full rulle kan man säga, poliser, städare, vaktmästare och en liten blond postis dåra. Det var lite läskigt, men lite spännande. Men usch vad jag tycker synd om dem. Speciellt mannen som bodde i den nerbrunna lägenheten, men även de andra i trappuppgången. Det var ju sot överallt. Det är verkligen något man inte ens kan föreställa sig. Allt man äger har gått upp i rök.

Och på tal om att gå upp i rök, så frågade jag en av vaktisarna om de visste vart jag skulle göra av mannen i den nerbrunna lägenhetens post. Så säger han "Nää, ni får väl skicka röksignaler. HAHA". Jag visste inte om jag skulle skratta eller bli arg. Visst humoristiskt skämt, om det inte berodde på omständigheterna. Nej ju mer jag tänker på skämtet desto argare blir jag.

Om ni inte har en aning om vad jag snackar om så läs här.

Full rulle.

Idag, eller snarare den här kvällen kommer gå i ett.

Nu har jag nyligen kommit hem ifrån stallet där jag och Frida red ut i skogen. När jag kom hem fixade jag iordning mitt bidrag till morgondagens fotosöndag. Nu ska jag äta något om jag ska klara mig till halv sju ikväll. Efter det ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig lite i ordning, för sedan ska jag träffa Karro en snabbis innan jag Ma& Pa ska och äta på Bolaget och fira mammas vinst i Guldäpplet. Direkt efter det ska jag skyyynda mig till Frida där vi inte ska ha en myskväll. Vi ska ha en inte-gå-ut-kväll. Den ni. Och sedan ska jag åka med Elias hem redan vid tolv då han kommer hem med båten. Huuuur ska detta gå ihop?! Jag vill ju hinna vara läänge med Karro, sitta läänge på resturang med ma&pa, jag vill vara läänge med frida. Men det kommer ju aldrig gå ihop, det fattar jag ju själv. Jaja. Det får bli som det blir.

Nu hinner jag inte hänga här längre. Skriver nog inte i morgon. Så på återseende som man säger.

Unknown

Vet inte om jag riktigt vågar det här egentligen. Men här är mitt bidrag till morgondagens fotosöndag. Tema uniform var det ja. Och jag vet inte om jag älskar bilden, eller hatar den..



Och bilden är betydligt bättre i större format. Bloggen gör den verkligen inte rättvisa. Så gå in här, så är det nog det bästa.

EN CHOKLADKALENDER!

Åh, bästaste mamma och pappa!

Här satt jag och kikade lite vid datorn och skulle precis stänga av den för att gå iväg och byta om. (som jag skrev för två minuter sen). Så kommer ma & pa hem från affären, så kommer mamma upp till mig och säger "kolla här vad vi har köpt till dig, vi kunde inte låta bli."   Så var det en chokladkalender. Det gjorde typ min dag. Underbart!

Lycka på det.

Rea på HM.se

Fick ett litet tips om att det var rea på HMs hemsida, självklart kunde jag inte hålla fingrarna i styr och klickade mig in på deras hemsida och klickade hem lite grejer. Men faktiskt bara saker jag behövde, bl.a. till Asienresan och bara saker på rean. Halva priser på allt jag köpte, det gillas! Så en bikini, en T-shirt och ett linne fick det bli. Linnet har jag kikat på ett tag nu, och så kom det på rean. Asabra! Och jag har länge letat efter en billig trekantsbikini som jag ska ha med mig till Asien. Jag har ju bara bandana-bikinisar annars (heter det ens bandana? jaja, ni fattar vad jag menar), så en trekantsbikini för att sola bort randen mellan brösten behöver man faktiskt, så det blev bra. Hoppas den passar bara.. det brukar ju vara det värsta med att köpa bikini över internet om inte annat.. Jag visar grejerna när jag har fått hem dem i brevlådan.

Nu ska jag byta om och åka ut till stallet och rida lite. Och jag har fått ridsällskap idag, yey på det, så slipper man vara rädd ensam för den där tanten. Haha. Ikväll ska jag mysa med min pojkvän hela kvällen, så en skön fredag blir det minsann! :)



tröööött.

Nu är jag tröttare än tröttast. Tänkte ifall någon undrade varför, så gick jag upp 04.40 i morse... Det är fasiken tidigt alltså. Så nu är jag astrött, så jag och karro ställde in vår lilla date idag. Eller vi ställde inte in den, vi skjöt upp den. ;) 

Istället sitter jag och spånar på en fotoidé till veckans tema "uniform". Har en idé, men jag vet inte om den kommer bli bra i slutändan. Hoppas det, för då skulle den kunna bli riktigt häftig! :)

Nej nu big bang theory, lite glass, lite godis och sen göra frulle tills i morgon och sen är det dags att sova. Inte en minut senare än halv nio ska jag gå och lägga mig idag. Mest för att jag inte kommer orka vara uppe längre än så, håller ju på att somna här och nu.

Hjälp.

Hur rädd blir man inte när man får reda på precis innan man ska rida ut i skogen själv och det börjar bli mörkt, att det går runt en galen tant i skogen som typ jagar efter dem som rider och gastar "hästar ska vara fria hästar ska vara fria!". Hon har tydligen även försökt ta tag i tyglarna till hästen. Sjukt obehagligt. Jag red varken långt eller länge idag kan man ju säga. hu.

Annars så har jag lekt en hel eftermiddag, köpt tre par nya ridstrumpor (ta 3 betala för 2, yey), vart ute och myst med min pojke och jag börjar 05.30 i morgon. skit.




en till bild från GGN

Visum till Kina.

Det är ju ett helt företag att bara skriva i ansökningspapprerna. De vill veta tex alla mina närmaste relationer med namn, nationalitet, sysselsättning och min relation till dem. Men den absolut roligaste och mest oklara måste väl iallafall vara : "Har du någon av följande sjukdomar: Allvarlig psykisk störning, tuberkulos eller andra infektionssjukdomar av allmänfarlig art?" Liksom, va? 

Snacka om att jag och Karro får sätta oss med det här ordentligt någon dag. För nu undersöker jag bara ;)



Blir ju inte mer virrigt av att det både står på kinesiska och engelska i ett skönt litet virrvarr av frågor...

En nyckelpiga på GGN.


Ett lerigt GGN.

ett axplock av jättejättemånga bilder.

Fotoalbum.

Jag har helt enkelt inte haft någon lust att sitta vid datorn överhuvudtaget och så här jag haft en massa annat för mig. Det är alltså därför jag inte uppdaterat på år och dar typ. Men sen sist har jag gjort 6 stora fotoalbum, 4 halvstora fotoalbum och 2 små fotoalbum. Men det har vart riktigt roligt, lite som att uppleva allt igen :)

Sedan har jag och karro även vart och vaccinerat oss. Jag har dock två sprutor kvar, en om ca 3,5 veckor, och en sedan när vi har kommit hem igen.

Min tjockishäst, Frances alltså, har kommit tillbaka till stallet, så jag har fått uppdraget att rida igång henne. Jag har även klippt av hennes decimetertjocka päls och ryckt av ett par decimeter av hennes man, så nu börjar hon ju se ut som en häst igen! :)

Jag karro, tom och micke var även på GGN, och det var riktigt roligt och mysigt där ute i skogen. Det var ju sjukt varmt, så vinterjackan och långkalsongerna var ju inte riktigt nödvändiga kanske. Lite bilder kommer i ett senare inlägg.

Och så har jag hunnit med en postfest och en galen utekväll. Även ett par myskvällar med min pojke!

RSS 2.0