Visum.

Nu är min identitet påväg till Stockholm. Lika så Karros. Kan ju erkänna att vi båda blev lite nervösa när vi lämnade ifrån oss våra pass, en jäkla massa pengar och fina blanketter i ett litet kuvert till postdamen på Wisborg. Så nu ska de åka till Embassy of the Socialist Republic of Vietnam in the Kingdom of Sweden. (Galet kul att vi faktiskt skrev hela det dära innan adressen på kuvertet. Haha.) För att förhoppningsvis få varsin stämpel i våra små pass, och att de sedan ska komma tillbaka till oss utan några problem. Vi är ju iallafall helt körda ifall vi blir av med våra pass här emellan någonstans. Jaja.

Ett pyttelitet badlakan är också beställt. Eller okej, själva badlakandet är inte särskilt pyttigt, det är typ som ett vanligt. Men de tar bara upp en plats som motsvarar en apelsin = mycket bra för en ryggsäckspackning. (Även därifrån vi har köpit våra reselakan, som också tar upp en plats av typ ingenting. Inte så mycket plats som jag trodde när karro första gången sa att hon skulle ha med sig lakan, örngott och påslakan. Jag tappade hakan den gången kan man säga, då jag trodde att hon skulle släpa med sig vanliga såna lakan. Haha.)




Nej, nu ska jag göra i ordning lite frukost till i morgon, äta ett gäng pepparkakor och sedan hoppa i säng. Jag har varit vaken sen strax innan fem i morse och är nu helt död. Hejsvej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0