och Frida, nej jag tänker inte bli askalas...

och Frida, nej jag tänker inte bli askalas och flippa ;) elleeeeer?


postfest och gratis champagne. Woopwoop.

postfest och gratis champagne. Woopwoop.


Ni skulle ha sett mig.

Haha ni skulle ha sett mig förut när jag drog iväg mamma på en minipromenad med kamerorna i högsta hugg. Jag orkade inte direkt byta om och det var ju faktiskt mörkt ute, och tur var väl det! Min utstyrsel bestod av min rutiga OnePiece, stövlar, vinterjacka, postenvantar och en blå toppluva. Såg helt sjukt ut. Och inte blev det några bra bilder heller. Har kommit på att jag verkligen skulle behöva ha ett stativ. Jag menar, jag har ju inte alltid tillgång till saker, eller lust till att bygga upp något sånt här:


för att ta en bild som denna:


Det känns ju lite väl over-kill om ni frågar mig... (det är förövrigt uppbyggt med två skokartonger, en hög med tidningar och mammas kompaktkamera-stativ om någon av er inte ser vad den kaos-artade högen består av.)

Det gäller bara att ha lite fantasi när man inte har tillgång till grejer!

Gissa vad jag ska sysselsätta mig med i helgen?

Update: Insåg att det fortfarande fattas ca 200 bilder som antagligen kommer på måndag... Så jag får nöja mig med att sortera dem i kronologisk ordning och lite sånt där :) Typiskt.

Mythos & Frances.

Mamma har tjatat ihjäl sig de senaste dagarna på att vi skulle åka ut och hälsa på Mythos. Ändå är hon livrädd för alla hästar när vi väl är där ute. Men iallafall, vi åkte ut till dem idag i det dimmiga och kalla vädret. Mythos hade växt ännu lite mera och såg allmänt tuffsig ut. Och för att inte tala om Frances, jag kan faktiskt hålla med Jan's uttryck "den där skogshästen". För det är precis så hon ser ut. Närmare en decimeter päls, travar-man och tjockis. Haha. Dessutom kan man verkligen se hur lika Frances och Mythos är nu. Likheterna är slående. Underläppen finns där ibland även på Mythos... Haha, sötisar-






Typ såhär intresserad var Frances av att stå framför kameran, inte var hon intresserad av att hälsa på oss särskilt länge efter att hon hade insett att morötterna var slut heller. Hon kollade på mig och mamma med en blick som sa lite "Vad gör ni här? Ni stör mig när jag äter mitt gräs!"

Men har han inte blivit stor? :)

USA alltså,..

Kolla vad jag hittade på youtube nyss. Halloween-utsmyckning synkat med Party Rock Anthem. Haha, sjukt coolt, men vill man verkligen bo där när det där spelas om och om igen?



Fotoalbum.

Nu har jag beställt hem ganska så exakt 1021 bilder till brevlådan, och igår köpte jag 4 stora, 1 halvlitet och 1 litet fotoalbum. Jag lär nog få inhandla flera... Men nu ska jag bara vänta att alla mina bilder dimper ner i brevlådan, och så ska jag köpa något fenomenalt lim och en silverpenna och en guldpenna, sen är jag redo. Redo för att göra en massa fina fotoalbum. Jag har nämligen kommit fram till att man sällan kollar på sina bilder när de bara ligger i femtusen olika mappar på datorn. Så för den här gången (ska framkalla fler bilder såsmåningom, men nu fick det räcka med dem här) blir det en mängd olika album. Det blir: Studenten (mösspåtagning, bal & student), treadagar&treafester, Barcelona, Berlin, London, Kroatien, Gran Canaria, Turkiet, WTAI och Coldplay. Den ni. Så får jag se hur jag lägger upp det hela. Tex Turkiet har jag inte jättemycket bilder ifrån, därför lär det bli i det minsta fotoalbumet. Medan tex studenten har jag huuur många bilder ifrån som helst, så det lär nästan bli två stora fotoalbum. Ja ni fattar, det lär bli en hel del tänkande när jag väl får hem bilderna alltså.

Vår fina uteplats i Turkiet.


Skype.

En hel timme har jag nu fått prata med min bästa Nicole. En mycket bra timme alltså! Hon är bra hon.


Bästa N.

Hej igen.

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har haft annat för mig, och har vart hemskt trött. Så ni ska få en snabb sammanfattning om vad som hänt sen sist.



Torsdag: Jobb både dag & eftermiddag sedan gjorde jag tre satser chokladtryffel. 

Fredag: Jobb och sen hem till Frida en sväng och sedan hem till Elias och vi gjorde en Marängtårta a la Sofie, och hela gick åt under kvällen. Det blev även lite film och Idol.

Lördag: Mys hos Elias, sen hem göra två till marängtårtor, sedan göra sig i ordning och tampas med både dålig hårdag, dålig sminkdag OCH dålig kläddag. Herregud. Men det gick väl tillslut iallafall. Sen stressa ut till ishallen för att hinna se en halv period av Elias match, sedan fick jag kila iväg och hämta upp Alex & Julia för att åka ut till Karro. Där väntade trevligt sällskap och god mat. När all mat var uppäten var det dax att kila in till stan igen. Hej nära-döden-upplevelse. Haha, sjukt kul. Sen blev det en galen utekväll med mina bästa! Fantastiskt.

Söndag: Åt en lång frukost och sen åkte jag ut till ishallen igen för att kolla på andra halvan av Elias match. Sedan blev det myskväll med Elias. Riktigt välbehövligt!

Måndag: Jobb både dag & eftermiddag. Sen hämta ut skorna, och sen dog jag på sängen framför tvn..

Tisdag: (LÖÖN) Jobb, sedan in på stan och ha en lååångfika med Julia, riktigt trevligt! Var ju ett tag sen nu. Sedan inhandlade jag några fotoalbum som jag ska ha sen när jag har fått hem alla bilder från fujidirekt.



I morgon är det jobb både dag & eftermiddag igen, sen är det direkt hem till Elias för lite mys och även Greys Anatomy! Och så får jag ju lön i morgon igen ja! Yey!




Och så en bild på Julia från ett tag sen (helt ärligt, så kom jag på att den här bilden fanns bara för att vi pratade om den idag. haha).


vill bara ve om ursäkt för den otroligt då...

vill bara ve om ursäkt för den otroligt dåliga svenskan i inlägget om mina jeans, men jag sov typ samtidigt som jag skrev det. Hu det var faktiskt fruktansvärt... ursäkta!


Stooor kudde!

En sån här skulle man kanske ha, de nätterna man inte har sin pojkvän bredvid sig i sängen alltså.
3positions 500  I bought a body pillow!

Nya Jeans.

UPDATE (21/10-11 kl 14:48): Pga av att jag tillfälligt blev analfabet igårkväll så tog jag bort inlägget. Men det inlägget kort och gott handlade om var: Jag har sytt om ett par jeans som var för stora och som jag aldrig använder, och de blev riktigt bra, så nu kan jag änvända dem igen. Punkt.

Mattias Klum.

Jag skriver samma rubrik två inlägg i rad, jag vet. Men jag var bara tvungen att säga: Herregud vad bra det var. Jag dog lite smått. Sen känslig och lättrörd som jag är så kändes det som om jag skulle börja gråta till en massa saker. Till några av hans berättelser och sådära. SJUKT BRA! Får ni chansen att gå och lyssna på honom någon gång, gör det! Jag gick in på Wisby Strand som en person, och kom ut som en annan. Klyschigt värre, jag vet, men det var faktiskt så.

Här är en av hans åtta omslag på National Geographic. Och berättelsen bakom den här bilden var fantastisk.



Okej, innan jag börjar skriva fler klyschor och sådära så går jag och lägger mig.

Mattias Klum.

Ikväll ska jag på föreläsning på Wisby Strand. Föreläsaren är Mattias Klum, en stor förebild till mig, framförallt i foto. Han tar sjukt fina och häftiga bilder och till större delen (eller ja, typ alltid) tar han natur och djurfotografier. Det är även något som jag tycker är väldigt roligt, framförallt djur. De är så oförutsägbara och man måste vara med på en gång eftersom man ofta bara har någon milli-sekund på sig för att ta den perfekta bilden. Jag menar, man kan inte säga åt ett djur att hålla en pose. Haha. Han har även fått ett par av sina bilder publicerade på omslaget av National Geographic. Så det ska bli riktigt riktigt roligt. 

Gå in och kolla på alla fantastiska bilder från alla världens hörn på Mattias Klums hemsida!




Sist jag var på Wisby Strand såg det ut såhär:


Ni missar mig väl inte på Flickr?




Även om de flesta av bilderna hamnar här med. Men flickr gör bilderna lite mer rättvisa!

Ehm, sååå förvirrade är vi väl inte?


Men uppenbarligen tyckte resebolaget det... Jag och Karro har nämligen fått hem varsin sån här. Det är typ som "åkbandsarmband" som är för barn, så man ska kunna ringa deras föräldrar när de är borttappade... Vad ger det oss för signaler liksom?

Jag köpte dem.

Skorna jag skrev om i föregående inlägg är påväg hem till mig nu. Jag tänkte att jag kollar på dem en sista gång idag, sen glömmer bort dem. Då ser jag att de idag har blivit rea på have2have.se och att de skorna nu bara kostade 300 riksdaler och de fanns även i min storlet. Som hittat tänkte jag och klickade hem dem. För mina andra skor som jag köpte förra hösten tror jag att det var, har jag använt mycket mycket flitigt och de börjar gå hål i lite här och var, så de läcker in så fort det är lite blött ute. Alltså var det ganska bra att köpa ett par nya skor nu. Ifall någon undrade... ;)



Klicka för att förstora bilden
De här skorna alltså.

skorskorskorskorskorskorskor

hittade ett till par. gaaah.

Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden

Min Johanna.

Nu har jag äntligen fått prata lite med min Johanna. Höra att hon lever och mår bra. Hann inte prata så jättelänge om så jättemycket eftersom hon jobbade samtidigt.. Men det var skönt att få prata lite med henne iallafall. Men jag tycker lite synd om hennes gipsade tumme! Haha! :) klantarsle ;)



Mina nya små tillskott.

Tänkte att ni skulle få se mina nya små tillskott bland mitt smink. Två nya favoritmärken, helt klart! Synd att de är så mycket dyrare bara... Men det kan det vara värt! :) 

Från IDUN och NOUBA.



En annan sak jag insåg när jag tog den här bilden var att jag faktiskt skulle behova ha en extern blixt för att få såna här bilder mycket bättre. Det skulle iallafall underlätta en hel del! Och en bra och stark lampa hade ju inte heller suttit fel, så man skulle slippa att använda ISO 1600.. Men men.

to die for.

Jag har hittat ett till par to-die-for-skor igen... Inte fullt så dyra den här gången, men jag ska ändå inte lägga ut pengar på skor nu... skit också.



Färgade blad.



Grafitti som bakgrund blir ofta fantastiskt fint!



äppelpaj på gång!

100media_imag009 (MMS)

äppelpaj på gång!


Bästa!

Blev lite sentimental och slänger upp fyra bilder med mina favvisar.


1. Avskedsfest i somras på Gute
2. Fest i Barcelona sommaren 2010
3. Studentbalen
4. På Frances & Mythos bete i sommras

Grafitti


Fotopromenad

Nu har jag och mamma vart ute och gått lite med kamerorna i högsta hugg. Målet var den gamla skyttebanan, och mycket riktigt så hamnade vi där. :) Hela stället är ju full med grafitti, så det är riktigt fint faktiskt. Därav de två bilderna i föregående inlägg. Det lär komma upp fler bilder nu framöver från dagen :)



Färg

Veckans fotosöndagtema är "Färg". Därför skickar jag in två bidrag den här veckan.


Bilderna tagna med Nikon D3000 + Nikon AF 55-200/4-5,6G DX ED VR AF-S
Den första är tagen med Nikon självutlösare ML-L3.

Båda bilderna är återigen oredigerade eftersom jag för det första inte har något PS, och för det andra är totalt värdelös på det. :) Så alla mina bilder är på sin höjd lite beskärda och möjligtvis så har kontrastet ändrats lite. Annars aldrig mer än så.

Hittade en bild till.

En fantastiskt oklar sådan. Man kan ju undra vad som hänt här? Hahahaha! Tom låg nog iallafall ganska pyrt till ;)


NU ÄR VI PÅ VÄÄÄÄÄG!!!!!

Herregud, min puls slår som om jag har sprungit ett maratonlopp. Jag har nu bokat, och vi är massor med tusenlappar fattigare. Men nu är vi på väg iallafall. Fyra flygresor senare kommer vi vara i Phuket, massor med resor och veckor efter det kommer vi vara i Hong Kong och därfrån åker vi alltså hem. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH, jag dööör! :D Nu ska vi ta tag i vaccinationer, visum och sånt viktigt. Sen är det finliret kvar :))


Så den 9 januari kl 18.00 lämnar vi Gotland, den 10 januari kl 07.10 lämnar vi Sverige.

RÖSTA PÅ MIG!

Nu ligger de fem finalist-bilderna uppe, så rösta på mig nuuuu!

Det är bara att "gilla" bilden på Facebook. Och det kan ni göra här: RÖSTA HÄR!

Och om ni har glömt bort vilken bild det är, så är det den här


Man är nog lite väl trött när man tappar m...

Man är nog lite väl trött när man tappar mobilen i huvudet... Jag ligger ner alltså, för er som inte förstod det ;) så godnatt med er!


Helt sjuuuuuuuuuukt!

Karro har hängt hos mig hela kvällen. Och vi har i princip bokat en resa. Vi vill bara få ett svar från stället vi bokar ifrån, och sen ska vi boka. Antagligen får jag uppgiften i morgon. Jag döööööööör. Beräknad restid: 2 månader & 14 dagar. Jag dör, på riktigt alltså. Vi ska bara hitta något smidigt abonemang/kontantkort som vi kan ha när vi är iväg så att det inte kostar 15-20kr/minuten att ringa hem till våra pojkisar.... Det kommer nog helt klart bli det svåraste. Min älskade pojkvän. Jaja. vi överlever förhoppningsvis

Men iallafall, det ska bli gaaaalet roligt! Vi har antagligen utökat resan med ett till land. Så om allt går som det ska så är vi om tre månader blekfisar och nyanlända i Thailand.



Rosa Bandet

Nu känner jag mig bra. Den här månadens bäst spenderade 50kr. De åkte direkt till bröstcancerfonden. Alla som har möjlighet borde verkligen göra det. Så gör det! Det är plättlätt, bara skicka iväg ett sms liksom. 

Rosa Bandet 2011
Sen borde jag köpa ett sånt här också, ashäftiga ju :)

Underbar bild.

Hittade en underbar bild på min moster och min lillkusin, så tänkte dela med mig av den till er.



Hihi vad roligt!

Min bild, som jag inte tyckte var så bra. Var tydligen bra. Jag fick nämligen ett mail via flickr tidigare idag.

"Hej!

Jag heter ------- ---------- och jobbar på Räddningstjänsten Västra Blekinge och jobbar med den fototävling vi har just nu.

Ditt bidrag är ett av de fem utvalda finalisterna.
Jag behöver ditt fullständiga namn och kontaktuppgifter.
Var god maila dem till ------------.com

Din bild kommer, så fort vi fått ditt fullständiga namn, att publiceras på våran facebook(facebook.com/raddning) och våran hemsida (raddning.com).

/-------- ------------
"


Så även om det inte är någon jättestor tävling eller så, så är det ju sjukt kul. Topp fem liksom, vem hade trott det? :)

Asienplaner.

Idag känner jag mig som värsta reseledaren. Eller ja, värsta no-lifern. För sen jag kom hem från jobbet har jag suttit framför datorn och sökt på en massa resor till thailand.. :D Och även massa sånt där annat bra att ha. Så jag har iallafall kommit ner typ strax över 1000kr på flygbiljetten. Så jag känner mig lite som Nicole idag. Haha (no offence N♥)

Nu är nästa projekt att få tag i Karro, så hon får se alla mina fantastiska upptäckter under dagen. Dock inte tillräckligt många upptäckter om man tänker på tiden jag lagt ner. Haha.

Nej men fan, det här kommer bli riktigt braaaaa!


bästa ♥

Den här tiden saknar jag.


Mythos.


Söndag.

Idag ska jag på hockeymatch igen, idag är det mot Värmdö. Igår spelade de mot Trångsund och vann med 11-3, så det var nöjda pojkar. Plus att min pojke har blivit kapten. Det ni! :) 

Nej jag har faktiskt ingenting vettigt att skriva idag. Så ja. Ni får nöja er med det här lilla, så kommer jag tillbaka när jag har något bra att skriva igen. Hej på er!

Inte så bra som jag tänkt mig, men det får väl duga.

Tema "Säkerhet" alltså.

Hemma.

Nu är jag hemma igen, men bara en liten stund. Rättare sagt typ en och en halv timme. Sen är det dags för att åka iväg på hockeymatch. Elias spelar sin första match för den här säsongen, så det måste man ju se. Igår var det jättemysigt, vi hoppade över a-lagsmatchen och köpte istället lite godis och såg på film hela kvällen. Det fick bli Ironman 2. Riktigt bra film, men ettan är nog ändå bättre, som vanligt alltså. Men vi var så hemskt trötta båda två så framåt elva halv tolv gick vi faktiskt och la oss. Så närmare 12 timmar sömn fick vi i natt. Skönt! Idag på förmiddagen har vi slötittat lite på reprisen av idol, och så har jag hjälp Natalie att sätta ihop ett fint litet fotoalbum. Något jag verkligen ska göra snart. Jag ska bara få tummen ur arselt och beställa hem en jäkla massa bilder, sen gå iväg och köpa en massa fotoalbum i massa olika storlekar så ska jag sätta mig någon dag eller helg och pyssla ihop det. Ett till Barceona, ett till Berlin, Turkiet, Kroatien, London, ett till alla treafester, ett till WTAI, osv osv. Det är ju faktiskt roligt att ha. Tänk om datorn pajjar liksom. ajj. Vågar inte ens tänka på det... 

Nej nu ska jag försöka fixa en bild till veckans fotosöndag. Sen när jag är klar med det är det nästan dags att glida iväg till ishallen!

Bråttom bråttom.

Eller ja. Inte jättebråttom kanske. Men nu är jag iallafall klar med min lilla postrunda och har även fått något att äta i magen. Så nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan kunna packa i ordning lite kläder och så inför ikväll. Åker ju hem till Elias direkt efter att jag har jobbat klart nu på eftermiddagen. Jag måste ju ta med mig lite valmöjligheter då vi kanske ska och kolla på A-lagsmatchen ikväll, annars blir det myskväll. Så både mjukisbyxor och lite varmare kläder måste ju med. 

Sen är jag jäkligt sugen på att utöka min lilla sminksamling här hemma med fler produkter från gårdagens mingelparty. En ny ögonskugga (vågar nog inte säga vilken färg, haha, men det var häftigt!), en ögonpenna och ett nytt solpuder! :) Men då alla tre från märket Nouba. Sen skulle jag även behöva ha några nya penslar, det börjar bli lite dåligt med sånt här hemma nu. Men allt är ju egentligen investeringar eftersom allt sånt räcker så jääääääkla länge, så varför inte köpa något bra, som skonar huden och som faktiskt också håller länge. Så det ska jag nog göra snart. Får kanske vänta tills lönen kommer. Får se lite hur det ser ut här framöver. :)



Mingelparty på Apoteket.

Nu har jag precis kommit hem från det lilla mingelpartyt på Apoteket. Det var jättetrevligt med både bubbel och snittar. Jag och Karro hade verkligen stålsatt oss för att inte köpa något. Det gick faktiskt bra, ett tag... Fram tills en tjej där insisterade på att sminka både mig och Karro. Och det blev ju sjukt bra. Mina finnar döljdes ju helt fantastiskt bra, plus att allt mineralsmink kändes så lätt. Så ja. Jag gick ut därifrån ett par hundralappar fattigare men ett mineralpuder, en puderborste och en concealer rikare. (Och en goodiebag förstås!). Mineralsminket och puderborsten var från märket idun, och concealern från apoliva, så det är ju bra grejer!



Och på torsdag, då jäklar anamma hörrni!



Jag och min karro för ganska exakt tre år sen. Tiden går fan fort när man har roligt!

Det kanske bara är jag?

Men jag tycker verkligen att den här reklamen är hysteriskt rolig..



En till vecka med jobb.

Jag fick reda på idag att jag har jobb hela nästa vecka också. Yeey!

Jag är imponerad över mig själv.

Eller så hade det med att jag fortfarande typ sov. Men i morse när jag precis hade gått upp och höll på att klä på mig så ser jag i ögonvrån att något rör sig på golvet. Jag tittar dit och ser att det är en relativt stor spindel. Inte överdrivet för då hade jag sprungit iväg och skrikit oavsett hur trött jag var. Men ändå en mellanstor spindel, med tjocka ben och sådära. Min första tanke är "FAN". Sen helt sjukt nog tar jag upp en tidning och smäller till den, sen får den ligga kvar där död tills jag kom hem. Men jag menar, jag, exteremt spindelrädda sofie tar en tidning och smäller en spindel utan att ens tveka, utan att få extremsvettningar eller vara nära till gråt. Bara en liten tanke "Fyfan vad äckligt" Helt sjukt. Men jag har kommit fram till att det var för att jag antagligen fortfarande typ sov och inte hade vaknat. Men ändå! Jag är stolt! Det kanske finns hopp för mänskligheten iallafall?

Massage idag igen.

Idag var jag på massage igen, min andra halvtimme som jag fick av Elias. Det var helt sjukt skönt idag igen, men idag fokuserade hon lite mer på mina armar. För det ligger nämligen till så här: (håll i er nu) Mina armmuskler gör så att mina axlar faller fram/dras upp vilket gör att hela ryggen, nacken och skulderbladen blir jättespända och fulla med spänningar. Det är alltså mina armmusklers fel. Där ser man. Jag fick även 10 extraminutrar eftersom mina muskler inte ville ge sig, sen var hon tvungen att sluta när hennes nästa kund kom. Snälla hon!

Men nu är speciellt min högerarm helt trött och öm, stackars armen. Plus att hon var förvånad att min underarm + hand och fingrar fick tillräckligt med blod och inte domnade bort ibland eftersom mina fina små armmuskler är så spända att de typ borde täppa till både blodådror och nerver. Haha. Så jag har fått i uppdrag att "för guds skull slappna av lite mer, och stretcha framförallt armarna minst fem gånger i veckan." Liten bassning där ja.




I morgon ska jag med karro till Apoteket på kvällen och inviga deras sminkavdelning tror jag. Trevlans trevlans! :)


ta mig tillbaka!

Jobb&Foto

Okejdå, jag börjar 05.45 i morgon också. Hejdå sovmorgonen (06.50) som jag egentligen skulle ha haft.

Men det gör ingenting, visst jag kommer vara döööööd i morgon eftersom jag ska och rida ikväll och så, och då inte kommer i säng förrän lite senare. Men jag får ju mer betalt än vad jag hade fått annars, så jag ska verkligen inte klaga. Även några minutrar OB lär det väl vara där på morgonen om jag inte tar helt fel? 




Veckans fotoprojekt har temat "säkerhet". Ganska tråkigt, så min kreativitet är inte på topp direkt. Någon som har några idéer? :)

jag tycker synd om mig själv, eftersom jag börjar 05.45 i morgon. det känns jobbigt att ställa klockan på något som börjar med 04....


GREYS ANATOMY

Alltså, tänkte bara påminna alla er som har missat det, men säsongspremiären av Greys Anatomy är på oooonsdaaaaag! Underbart underbart underbart! Det bästa med det är ju att jag har fått min älskade man att vara besatt av det också! (Okejdå, kanske inte besatt. Men han följer det slaviskt typ! haha.) Även av "off the map" som började förra säsongen, men det vet vi inte riktigt när det börjar sändas igen.. Men Elias sitter iallafall och tjatar varje gång Greys-reklamen kommer upp i Tv-rutan om när det ska börja igen. Känns bra.



3 oktober 2011

Igår var jag med en helt galet bakis pojkvän hela eftermiddagen, så han var väl inte överdrivet social kan man väl säga. Haha. 

Men nu är jag hemma från dagens jobb, så det är jäkligt skönt. Men den här dagen har jag ingenting inplanerat än så länge, så får väl tvinga hit Elias ifall han har återhämtat sig ännu ;) Och nu, lagom tills jag är hemma så blev det fint väder.. kul. 

Intressantare saker än så finns det nog inte att berätta just nu. 



Godmorgon!

Tänk att det redan är andra oktober idag. Helt sjukt vad tiden går fort. Men det blir väl så när man har roligt antar jag? :)

Idag ska jag leka med min pojkvän, han ska komma hit när han har vaknat och så, så jag skulle gissa på att det inte riktigt är än på ett tag. Jag har iallafall sovit länge i natt, och det har varit helt galet skönt. Hela tolv timmar blev det.

När jag vaknade upp insåg jag att jag hade fått jättemycket fin respons på veckans tema i "fotosöndag". Riktigt roligt faktiskt. Men nu ska jag väl kanske byta om lite så jag är redo för va den här dagen har att bjuda på idag när Elias väl har pallrat sig in till stan... Haha.


Här har ni linnet från igår, men bilden gör den inte alls rättvisa, överhuvudtaget. Tog den bara i all hast i morse. Men då kanske ni iallafall har en ungefärlig uppfattning om hur den ser ut :)

Gråtarkväll

Igår hade vi en liten fin middag hos karro. Det blev bakpotatis och sedan marängswiss. Det var alla vi som fortfarande var på ön. Som en liten hejdå-kväll för alla som åker nu. För Nicole åkte från ön i morse, Louise åker nu i veckan, även Björn åker inom snar framtid... 

Men det var ändå hemskt trevligt, och självklart fick vi en liten gråtarstund när Nicole skulle gå därifrån. Fan, jag hatar avsked och sånt dära. Men det var en väldigt bra kväll. Ni är bra ni!


Typ de här folken var vi, men + Frida & Andreas och -Alex.

Goddagens.

Även idag har varit en mycket bra dag. Elias kom till mig igårkväll när jag hade kommit hem från brömsebov. Sedan sov han här och vi passade på att sova ut ordentligt, så elva timmar sömn fick vi innan vi gick upp och åt en god frukost. Efter det åkte vi in till stan till "visby-dagen" eller vad det nu var. Vi gick runt lite och Elias köpte en ny skjorta, och jag köpte ett nytt linne. Eller ja, jag betalade inte den kan man säga... haha, tack älskling! Sen vandrade vi runt lite i det fina vädret och när vi hade tröttnat på det åkte vi hem till honom och fikade. Sen lite mys och sen åka hem. Jag ma & pa åt någon "italiensk bricka" full med italiensk mat, skinkor, frukt, ostar, bröd och allt möjligt. Sjukt gott! Så nu ska vi äta lite ben&jerrys. NAMNAM!



RSS 2.0